Info

Pelikrypta on kesällä 2017 Porin keskustaan perustettu itsenäinen pelikauppa, mikä keskittyy pöytäpeleihin. Pelejä löytyy laaja valikoima hyllystä ja Krypta pyrkii tilaamaan niitä asiakkaiden tarpeiden mukaan lisää.

Tilauksia Krypta tekee Games Workshopille vähintään kerran viikossa, muiden yritysten tuotteisiin kerran-pari kuukaudessa ja tarpeen mukaan.

Krypta ei ole pelkästään myymälä, vaan myös paikka, missä voi pelata erilaisia pelejä, nauttia kahvia, maalata minatyyrejä ja vaikka vain hengailla. Pöytiä on useita, suurimmat kolme 4×6 jalkaisia.

Pelikryptalla voit pelata omia pelejä tai lainata hyllystä pelattavaa. Kryptan Daniel (ja asiakkaat) myös mielellään ”demottavat”, eli opastavat, eri pelien maailmaan.

Käyntiosoite on Itsenäisyydenkatu 48, Pori. Vanhan kioskin tiloissa. Ikkunoissa on paljon peliaiheista materiaalia, eli et voi kävellä ohi! Tarkemmat aukioloajat löytyvät Facebookista.

Kauempana asuvia Krypta palvelee verkkokaupalla, ja voihan sitä jutustella ja kysyä tietoa Kryptan Danielin kanssa vaikka Facebook-sivujen välityksellä!

Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.pelikrypta.fi

Facebookissa mielenkiintoinen feedi https://www.facebook.com/pelikrypta/

Whatsappissa keskusteluryhmä ja flash-uutiset https://chat.whatsapp.com/3F8L093SfvS9EATjRx56K5

Tule pelaamaan!

 

Mainokset